Buna ziua,
M-au sunat astazi de la banca si mi-au spus ca eu am semnat contractul pe 3 mai 2018 si s-a aprobat pe 7 mai 2018. Intre cele 4 zile au avut modificari ale dobanzilor. Eu din cate stiu in contract e scris fiecare clauza si asta am incercat sa le explic. Mi se pare "japca" pe fata. Chiar ma simt luat in ras.
Buna ziua,
Am accesat un imprumut cu un an si jumatate in urma de la o banca din Romania. Conform contractului trebuia sa incasez salariul la ei iar primele 3 luni aveam dobanda de 11,45%/an apoi aceasta scazand la 9,95%/an dobanda fixa.
In urma cu o saptamana am inceput sa rambursez anticipat si mi-am descarcat scadentarul sa verific cat a scazut din rata. Am fost surprins sa observ ca pe scadentar aveam dobanda 10,49%/an.
Am sunat la banca vineri, 19.07 si acolo mi-au spus ca cel tarziu luni vin cu un raspuns. Este miercuri, am sunat la ei si mi-au spus sa mai astept. Maine, 25.07 intra la plata rata. Ma gandesc sa ii fac si pe ei sa astepte si sa transfer banii din cont in depozit ca de acolo nu ii pot lua.
Ma poate sfatui cineva ce sa fac? Precizez ca pana acum nu am intarziat nici o rata si am fost cat se poate de corect cu ei.