avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate RePeDe

Activitate RePeDe

Mare atenție. Eu m-am dezabonat din prima zi. Am trimis email la Academic Single cu Subiect Anulare Abonament. De la ei de pe site descărcați formularul de Retragere. Trageți la imprimanta apoi completați câmpurile subliniate de sus în jos.
1 Data la care v-ați abonat.
2 Numele cu care v-ați înregistrat.
3 Adresa Cu care v-ati înregistrat.
4 Semnătura dumneavoastră.
5 Data la care faceți cererea de dezabonare.
6 ( lăsați necompletă)
7 Scrieți emailul pe care ați făcut cererea de abonare. Cererea de dezabonare trebuie făcută tot de pe contul pe care s-a făcut abonarea.
ATENȚIE dezabonarea se poate face până în ultimele 7 zile înainte de a se reinnoi abonamentul. Dacă nu vă încadrați nu vă ia cererea în considerare și veți fi taxati, in aceasta situație faceți cererea după trecerea acestei perioade.
DUPA ce ati completat cererea și ați verificat termenii și condițiile și sunteți în parametri, faceți poza formularului ( așa am făcut eu) sau scanați formularul, apoi puneți în email către Academics Single și la subiect scrieți FORMULAR RETRAGERE, iar la text, doresc dezabonare și anulare abonament.
Dacă nu ia în considerare formularul de retragere, pentru că doriți anularea Abonamentului, atrage după sine oprirea automata a reînnoirii abonamentului.
După ce trimiteți formularul, primiți un email ( in 10-20 minute) care va anunța că s-a creat tichet și veți primi răspuns.
După 2-3 zile primiți răspuns dacă ați fost dezabonat sau nu. Salvați toate aceste emailuri într-un dosar pe email.
Academic Singles e cea mai mare țeapă de pe net in domeniu. Pe oricare alt site te poți dezabona in orice clipa. Mare atenție că trebuie să face ți cererea de dezabonare cu 7 zile înainte să vă expire abonamentul altfel nu se ia în considerare. Eu după prima zi de abonament am cerut dezabonare pentru că e țeapă. Da am pățit și eu și am făcut pași de dezabonare, am descărcat formularul, l-am printat, l-am completat apoi i-am făcut poza cu telefonul și l-am atașat cererii scrise cu litere mari DORESC DEZABONARE SAU ANULARE CONTRACT din data de.. important sa treci datele exacte și jos emailul de pe care ai activat contul de preferat același de pe care faceți cererea de dezabonare. La 2 zile am primit răspuns că au dezactivat member și prelungirea automata. Când am cumpărat era bifata căsuța cu prelungire automata și am debifat. Hoție pe fata. Mă găsiți pe RePeDe SusJos pe Facebook, dacă aveți nevoie să rezolvați aceasta problema va explic fiecare pas cu poze la emailurile date de mine și primite că să vă convingeți că se poate dacă faceti cum vor ei.