Bună ziua!
am lucrat la o casa de pariuri, eu fiind jucător și cu foarte multe datorii.. Am zis sa încerc sa pot sa dublez niște bani.. Dar i am jucat în alta agenție crezând ca o sa ma vadă pe camere.. Nu mi a reușit i am dat patronului o gaura de 10.000 de lei.. L am sunat i am spus ce am făcut am.dat și o declarație am.recunoscut tot.. El mi a spus ca ma tine la munca sa achit datoria ușor..
După 2 zile îmi spune ca îmi.îngheață contractul.. N am avut ce sa fac ii dau dreptate.. Am fost cu el la notar și el singur a decis ca în 3 luni de zile trebuie sa achit toată suma de frica sa nu se ajungă la politie Am semnat asa cum a spus el a mai rămas 8700 de lei ca îmi oprise tot salariul.. Vreau sa precizez ca eu vreau sa ii înapoieze bani pana la ultimul bănuț dar nu pot. Pe toți pana pe data când mi a pus o el..
Am 24 de ani n am avut cazier niciodată sunt primar.. Vreau sa știiu dacă se poate face pușcărie dacă nu pot achita toată suma pana mi se termina termenul pe.contract..eu as fii vrut sa îmi.pună o.rata pe luna sa achit dar el nu vrea.. Am muncit la.un n depozit cu ziua și îmi dădea 100 de lei.pe zi eu mereu încercăm la bilete și la păcănele iar ca sa pot sa fac suma aceea sa achit dar mereu pierdeam și am.rămas și fără loc de munca
Mai este o luna pana trebuie.sa înapoieze bani.. Mi au mâncat creieri am mers la psiholog ca numai știam ce sa fac.. Am greșit foarte mult. Dar de stresul care îl am pe mine numai gândeam în situația de fata.. Va rog sa îmi.dați în sfat și sa îmi.puteți spune ce mi se poate întâmpla.. Mersi mult de tot..