Salut si eu sunt in acceasi problema cu o masina cumparata din germania, fiind importata din sua. Tu in ce judet ai incercat s-o inscrii? Ceea ce nu inteleg eu, este ca ,odată trecut testul rar nu vad de ce nu se poate inmatricula? Pana la urma ei decid care masini pot circula sau nu!
Buna ziua. Am cumparat o masina din Germania care este import SUA. Are vama plătita in Germania , masina a fost ușor lovita( am schimbat bara,far,aripa si capota) am si poze. In America a fost considerata de compania de asigurări ca nu merita reparata si a primit Salvage Certificat. In Romania am facut RAR ,am obținut cartea masinii, certificat de autenticitate, adică absolut tot ce am nevoie pentru innmatriculare. Problema a fost la ghiseul unde depun actele pentru innmatriculare, unde mi sa zis ca nu pot inmatricula masina fara titlu de proprietate, iar acest certificat nu este bun. Am citit mult despre această problemă, si in america se poate redobandi titlu de proprietate daca masina este reparata, si trece testul de verificare tehnică. Ceea ce nu inteleg eu, de ce in Romania daca am trecut testul RAR ,si masina este in perfecta stare tehnică nu se poate inmatricula. Teoretic RAR-ul decide daca o masina poate circula sau nu, nu politia. Ei au datoria de a elibera numerele care servesc la identificarea autoturismului. Astept un raspuns si cu as putea merge in instanta pentru a obține numerele de inmatriculare .multumesc