avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate pofilan

Activitate pofilan

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.Abia am schimbat comitetul.ovsa-i comunic dl presedinte .ceea ce mi-ati scris.Multumesc frumos
Multumesc.Tocmai asta am facut.am rugat-o sa inteleaga ca sintem in comun si trebuie sa nu deranjam.Daca 112 nu raspunde solicitarii?Adica .nu exista un temei lega decit prin tribunal?Nu sintem protejati de nimeni?
Buna ziua.Vecinul a decedat de 2 ani.De atunci .sotia lui deranjeaza toti vecinii de pe 3 paliere.Vin neamuri la ea .stau de vorba si bea cafele pe palier.cind se lasa rece .stau pina noaptea dupa h 1.de multeori nu pot intra sau iesi din casa .ptr ca stau in usa mea.Noaptea ma trezesc in galagia lor.si fumul de tigare care-mi intra in casa .ptr ca fumeaza pe hol.le spun sa inceteze cu galagia ca eu ziua plec la munca .desi sint pensionara.Din familia lor nu muncesc niciunul .asa ca .ei au timp sa doarma pina tirziu.Balustrada de la scara .estw permanent folosita dw wa ca uscator.Pe hol si-a scos o masa .unde maninca .cind face mincare .lasa usa deschisa .de se duce mirosul in tot blocul.acesta.nefiind prevazut cu geamuri din constructie.intr-un cuvint .a pus stapinire pe bloc.arunca mincare pe geam si gunoaie.locuind la et 7.Va tog sa-mi spuneti .care este temeiul legal ptr a face ordine si a nu ne mai deranja.Inclusiv pe palierul cu casa liftului .si-a pus lucruri.Fac parte acum din Comitetul executiv al bl.am instintat-o .nu a vrut sa semneze.i-am trimis si prin posta cu confirmare de primire si a refuzat sa ridice instintarea.Ce cai legale avem cu ea?Multumesc.