avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate Alexxander1986

Activitate Alexxander1986

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va prezentati, o sa fiti citat cu mandat de aducere si probabil o sa fiti amendat.
Va recomand sa trimiteti un inscris la instanta in care sa prezentati situatia de fapt si sa aratati ca sunteti in imposibilitate de prezentare la termenul pentru care ati fost citat.

Multumesc mult, Deja cred ca am fost citat cu mandat din moment ce au venit la mine acasa sa ma ia. Acum sunt plecat fiindca Lucrez pe vase de croaziera si am incercat sa sun la judecatoria sectorului 2 relatii cu clienti dar nimeni nu raspunde niciodata. Nici nu stiu exact cu cine sa iau legatura sau cui sa trimit email.
Buna ziua, sunt chemat ca martor in un proces penal Maine dar nu sunt in Tara. Am Mai fost citat in trecut dar nu m-am presentat tot din acelasi motiv. O avocata mi-a zis ca daca nu sunt in Tara nu e obligatiriu sa ma prezint,dar acum politita a venit la mine acasa si a zis ca daca nu ma duc o sa fiu cautat international ??? Ma puteti ajuta cu inf la ce se va intampla daca nu ma prezint Maine? sau cum sa rezolv cat mai usor fara sa ma prezint? Multumesc