avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate patitul11

Activitate patitul11

Răspuns la discuția probleme gradinita
Multumesc pentru raspuns. Persoanele care se ocupa de gradinita au avut grija sa ne spuna ca au copii de politisti inscrisi in gradinita lor, nu stiu ce sanse as avea sa fac o astfel de plingere si sa se rezolve. De altfel, asta este numai un exemplu de intimidari si sicane din partea celor de la gradinita, pentru ca am indraznit sa le spun ca nu este corect sa ii lase pe copii nesupravegheati si sa ii lase sa isi bata joc de un batrin.
Buna ziua,
Am si eu o problema cu o gradinita privata care s-a instalat in casa vecinului, gard in gard cu noi. Este imposibil sa mai stam in curte zgomotul este insuportabil. In plus respectivii copii isi bat joc de o persoana in virsta care locuieste in casa. Am descoperit un geam spart (tot de ei caci e accesibil din curtea lor). Persoanele care se ocupa de aceasta gradinita sint foarte obraznice si m-au amenintat ca ma reclama la politie pentru ca le-am cerut sa imi plateasca geamul.
Ma intrebam de ce nu mi s-a cerut acordul pentru deschiderea acestei activitati, este foarte aproape de noi la 2 m de gardul nostru.