avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate guest12345

Activitate guest12345

Multumesc,
Asa cum mentionam, avocatul a facut deja cerere de urgentare, din iunie.
Pentru restul pasilor, mentionati si de dumneavoastra, dansul ma sfatuieste sa nu facem nimic, ca "sa nu iritam instanta... sa avem o atitudine prudenta".
Am zis sa cer si eu o a doua opinie, sa merg pe mana avocatului si sa mai astept... sau sa ii solicit sa facem urmatorii pasi spre urgentare.

Am castigat un apel la procesul de partajare al unor bunuri in martie 2019. Am vazut asta pe portal.just.ro. Totusi, de atunci nu am primit hotararea. In urma cererii avocatului meu de urgentare a redactarii, vad ca a aparut o noua mentiune pe portal "Document: Hotarare xxx/dd.mm.yyyy" pana acum acel cuvant "document:" nu era prezent. Sa inteleg ca hotararea a fost redactata?
Datorita faptului ca solutia ma avantajeaza, probabil ca partea cealalta va face recurs. In concluzie, ma intereseaza sa am cat mai repede hotararea redactata si comunicata.

Ce pot sa fac mai mult pentru a urgenta:
1. redactarea hotararii
2. comunicarea ei partii opuse

Am ajuns la capatul rabdarii... procesul fiind amanat timp de 4 ani... pe diverse motive de partea adversa, apoi apel, care a mai dus la o intarziere de fix un an, si cand si apelul s-a finalizat, uite se fac 6 luni in care hotararea nu mi s-a comunicat. In tot acest timp partea adversa imi rade in nas, "o sa mori si n-o sa intri in posesia bunului... mai dureaza inca 5 ani de acum..."
Avocatul ma sfatuieste sa nu fac mai mult tam-tam "sa nu suparam judecatorii si sa ne dea o solutie nefavorabila in cazul unui recurs?" Vi se pare rezonabila aceasta atitudine?

Ce cai de "urgentare am"?
Multumesc