w_v_w_v a scris:
Da doamna are dreptul sa isi puna camere pe proprietatea lui card pot filma 360 cum ati spus.
Si dv aveati acelasi drept. Puteti amplasa camere care filmeaza si alaturi si obsa vedeti ca el nu se supara.
Pentru a nu filma pe proprietatea dumneavostra puneti panouri la limita.
Daca copii se joaca pe drumul de servitute nu vad nimic rau in a fi filmati de canerele de supraveghere amplasate la locuinta lui.
Ca sa puna camere care sa fie amplasate pe proprietatea comuna , atunci da era nevoie de acordul celorlalti.
Sunt foarte multi locatari la bloc care au camera in usa sau pe toc deasupra.
Evident ca filmeaza cine este si trece pe scara nu doar cine este in fata usii.
Acelasi lucru se intampla si cand mergeti pe strada prin fata bancilor, a bancomatelor, a casekor de pariuri si a altor asemenea.
Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant.
Si la amplasarea camerele de supraveghere la asociatii de proprietari spuneau userii diverse pe aici.
Ca sa va lamuriti sunati la [ link extern ] .
Eu asa am facut.
De ce sa mi pun eu panouri de limitare,el sa-si puna camerele sa filmeze fix propietatea lui,drumul de servitute este al tururor locatarilor din ansamblu,nu este al primariei...Am gasit si legea si nu prea aveti dreptate,in primul rand el trebuia sa ceara acordul tuturor locatoarilir,in al doilea rand prin lege el nu are voie sa ma filmeze pe mine,in intimitatea mea,pe propietatea mea,nu sunt eu obligata sa-mi pun panouri sa fac garduri ca sa mi protejez propietatea de ceva care nu este legal.