avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate luminita23

Activitate luminita23

Răspuns la discuția Probleme cu incadrarea pe post
OK.
Va multumesc pentru raspuns.
O seara placuta.
Răspuns la discuția Probleme cu incadrarea pe post
Buna seara!
Va multumesc frumos pentru raspunsurile prompte.
Sa inteleg ca , daca la momentul semnarii contractului de munca, fisa postului nefiind in conformitate cu postul inscris in CIM si, in plus, eu nefiind grafician calculator (411302), pot cere intemeiat schimbarea incadrarii pe post?
Imi cer scuze daca intrebarile mele se repeta, dar vreau sa fiu absolut sigura si bine informata cu privire la problema pusa in discutie.

Buna seara!

Am si eu un of.
Vreau sa stiu daca este legal (si conform carui act juridic) urmatorul fapt: in urma sustinerii mai multor inteviuri pentru angajare (in cadrul unei singure companii), mi s-a comunicat ca postul pe care voi fi angajata este "asistent productie", eu avand studii superioare anterior absolvite si incadrari pe posturi corespunzatoare acestor studii in cadrul altor companii.
La semnarea contractului individual de munca observ ca postul pe care urmeaza sa fiu incadrata este "operator introducere, validare si prelucrare date - 411302", insa, in anexa (semnata si ea), ramane in continuare mentionat "asistent productie" .
Desi, pe moment, mi s-a parut ciudat, am semnat contractul (mare greseala, stiu, dar am fost presata), verificand ulterior in codul ocupatiilor incadrarea ce mi s-a facut, constat ca am fost "retrogradata".
Intrebarea mea este: "Ce pot face in aceste conditii?"
In baza carui act pot cere schimbarea incadrarii si in ce condtii? Mentionez ca firma este una privata.

Cu stima,
Luminita