Multumesc pt. raspuns. Am spart niste pereti de BCA, dar nicidecum nu a fost afectata structura de rezistenta al blocului. Nu am cerut autorizatie fiindca costa enorm si dureaza foarte mult documentatia. Totul este finisat deja in alb, doar la instalatii mai avem de lucru, ceea ce am inteles ca, conf. legii 50/1991 art. 11, se pot face fara autorizatie.
In schimb vecinul reclamant are spart pereti de rezistenta ...
Intrebare:
1. Daca el face sesizare la Inspectoratul in constructii, pot sa fac si eu?
2. Daca politia imi vine usa, inafara orelor de liniste ce pot sa le spun?
3. Daca in aceeasi zi vine politia de mai multe ori, chiar si in afara orelor de liniste, pot sa fiu amendat cumca nu am luat la cunostinta sesizarea din prima?
Buna ziua,
Acem de renovat apartamentul si suntem in faza de instalatie termica, montaj usi, parchet, placari cu rigips. Un vecin mereu deranjeaza mesterii, ba chiar de 2 ori a chemat si politia care ne-au rugat aa oprim. Mentionez ca respectam programul de liniste din legea 61/1991 alin 26. Ba chiar mai mult incepem sa lucram pe la 9-10 la ora 13 ne oprim. Pe urma cel tarziu la ora 16-17 oprim de tot. Dupa lucrari agresive facem si cate o pauza de 1-3 saptamani tocmai ca sa nuexageram. Intrebarea mea este ca ce pot face cu un asemenea vecin care ii tot deranjeaza pe mesteri si cheama politia? Nu vreau sa ma cert cu el ca nu ajuta.Am pus afis in scara in speranta ca va ajuta. El nu poate fi amendat ca mereu suna la politie inafara orelor de liniste?
Multumesc pt raspuns.