avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaerla

Activitate Mihaerla

Răspuns la discuția Executare silita
Buna seara.Am reanalizat documentele primite de la ei si reiese ca in urma popririi am achitat doar dobanzi si cheltuieli de judecata.suma datorata e tot 7000 ron.cum e posibil ca ratele platite si poprilile sa nu scada deloc suma imprumutata si probabil ca la suma asta de 7000 ron se mai adauga cheltuieli de judecata deoarece am fost data in judecata din nou

Cristina CIUREA a scris:

Buna seara,

Banca a cesionat datoria catre Glasro Holdings Limited, care este un recuperator de creante.
Trebuie sa mergeti la dosar si sa vedeti exact despre ce este vorba, ce anume reprezinta suma care vi se solicita in prezent si care este temeiul in baza caruia se solicita plata acestei sume, daca au fost respectate anumite proceduri, etc. In functie de acest fapt, formulati apararea in dosar, invocati exceptii, depuneti inscrisuri in apararea dvs.
Dvs. spuneti ca ati achitat in totalitate datoria catre banca, in acest caz, trebuie sa faceti dovada acestui fapt in fata instantei.

Buna ziua.In 2009 am facut un credit de 7000 lei la banca raiffaisen.Am platit ratele mai bine de jumatate de an dupa care nu am mai reusit sa ajung cu ratele la zi.Primeam telefoane zilnic si plicuri in posta la 2 zile cu fel si fel amenintari pana am decis sa nu mai raspund preferant sa fiu executata silit.In 2014 a inceput executarea silita sin suma de 9034 ron.Am intrat in concediu crestere copil in nov 2014 cu suma de 6800 ron.Pe perioada concediului nu am mai fost executata silit(2ani).dupa concediu de maternitate am intrat in somaj deoarece firma la care am fost angajata s a desfiintat apoi dupa terminarea somajului m am angajat la o alta firma (mentionez ca mi am platit cartea de munca deorece am fost angajata doar in acte fiind insarcinata din nou)si de data asta am fost executata silit platind si executarea pe langa cartea de munca.Recent am primit o citatie sa sunt chemata la tribunal de Glasro Holding pentru validare debit fara sa faca referire la vreo suma.Pe perioda cand mi am platit singura cartea de munca executorul judecatoresc a dat firma la care am fost angajata in judecata nu stiu din ce motiv cu toate ca poprirea a fost facuta.De ce am mai fost data in judecata daca tot s a aplicat executarea silita si ce pasi trebuie sa urmez pentru a incheia odata pt totdeauna situatia asta.va multumesc