Te rog sa ne tii putin la curent cu ce s-a intamplat la politie.
Oamenii de acolo iau in serios cazul,si mai ales ce parere au despre toata aceasta tevatura?E o chestie reala sau doar o noua teapa ce a aparut pe internet?
Pentru ca vreau si eu sa-i reclam prin toate metodele posibile astfel incat sa-i ia mama dra..lui de infractori.
Oricum,din ce-am citit aici,prin faptul ca unora le-au fost returnate niste sume de bani in momentul in care i-au amenintat cu politia,ANPC, etc. cred ca nu e nimic legal in toata treaba asta si indivizi se bazeaza doar pe frica oamenilor.In momentul in care le arati ca stii despre ce e vorba vor da inapoi,pentru ca nici lor nu cred ca le convine sa se trezeasca cu politia la usa,pentru ca ei ne dau niste conturi unde sa viram banii respectivi,conturi care ma gandesc ca poti fi reperate usor de autoritati si automat si responsabili pe acele conturi.
Lucruri+Amuzante a scris:
Buna seara! Abia maine voi merge la politie, nu am apucat astazi.
Nu tin minte ce date am oferit, cred ca numarul de telefon, adresa poate si numarul cardului. Cardul este blocat. N au decat sa ma bântuie pana s-or sãtura.
Doriti sa va redau email ul pe care l-am primit de la ei? Vi l trimit pe adresa dumneavoastra de email daca doriti, e lung si stupid.