avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate Lucruri+Amuzante

Activitate Lucruri+Amuzante

Este asa cum spuneti. I am amenintat si eu cu politia iar astazi am primit acest email:

Dragă client al be2,

Îți putem confirma că procesul de recuperare a creanței a fost sistat și că abonamentul tău Premium a fost anulat. Aceasta înseamnă că nu vor mai fi procesate alte plăți și nu vor mai exista alte solicitări de plată.

Profilul tău a fost șters.

Numai bine

Antonialore a scris:

Solutia este sa va faceti alt card si sa ii amenintati cu politia si protectia consumatorului. La mine a mers si mi-au inchis contul.

Daca s-ar fi ajuns vreodata mai departe decat niste email uri si retragerea unor bani de pe card abuziv, am fi gasit aici un topic la fel de mare cat acesta cu felul in care au fost oamenii executati silit si modul cum a evoluat povestea in instanta. Nu exista. E doar o situatie neplacuta iar ideea ca noi sa trimitem nu stiu ce fax cu datele
persoanle este absurda.
Buna seara! Abia maine voi merge la politie, nu am apucat astazi.
Nu tin minte ce date am oferit, cred ca numarul de telefon, adresa poate si numarul cardului. Cardul este blocat. N au decat sa ma bântuie pana s-or sãtura.
Doriti sa va redau email ul pe care l-am primit de la ei? Vi l trimit pe adresa dumneavoastra de email daca doriti, e lung si stupid.
Buna tuturor!
In urma cu o luna am cumparat un cont premium pe singles academics iar astazi am primit un email unde baietii spun ca ar trebui sa platesc suma de 351 de lei. Din fericire pentru mine, cardul a fost blocat in urma cu 15 zile fiindca l-am pierdut. Nu am de gand sa platesc nimic, desigur. Maine imi voi informa banca sa blocheze platile catre ei, desi acum avand alt card ma indoiesc ca imi pot retrage bani, dar vreau sa fiu sigur.
Va intreb, credeti ca e ceva de facut in plus? Nu dau niciun fel de date personale prin fax sau ce mai vor ei acolo, pot sa stea si in cap, este evident o frauda.
Imi pare rau insa de cei care sunt pe drept stresati de problema asta fiindca si eu m-am speriat putin cateva minute pana sa imi ordonez gandurile. Email ul lor este destul de amenintator si stufos. Maine voi merge si la politie sa depun o plangere desi nu am fost pagubit cu nimic, dar poate conteaza si voi grabi si eu intr un fel falimentul acestei mizerii.
Toate bune!