avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate Tibi37

Activitate Tibi37

Răspuns la discuția Contestație auto
Si l-am mai avut am 2018 luat tot pt o lună ,si dupa o luna l-am ridicat de la udriste fara sa mi se spuna ceva...
Răspuns la discuția Contestație auto
Buna ziua ..au trecut mai bine de 3 ani si ceva de atunci

Claudia-Elena Mardare a scris:

Permisul trebuia predat în 15 zile de la rămânerea definitivă a hotărârii dată în urma plângerii contravenționale. Nepredarea permisului în acel termen atrage prelungirea suspendării cu încă 30 zile, conform legii.

Buna ziua..în anul 2016 am contestat o suspendare de permis pentru 1 luna cu avocat ( facuta la Buftea) ..eu mi-am recuperat permisul a doua zi ,restul avocatul trebuia sa a-și faca treaba mai departe . De avocat nu am mai dat ,și-a schimbat inclusiv si nr de tel , si m-am interesat de proces si am inteles ca sa pierdut de mine din cauza lipsei de probe . Eu acum am permisul , ce pot face in continuare?? Să mă duc singur să al predau la poliție pt o lună? Sau.....
Răspuns la discuția
Nu

marcel.damaschin a scris:

Pai...nu exista acordul Asociatiei si ...vecinilor?

Răspuns la discuția
Nu

Răspuns la discuția
Nu

Nu
Răspuns la discuția
Nu
Răspuns la discuția
Nu ..vecinii au stat cu mâinile an sân

Tibi37 a scris:

Obligațiile unui ap transformat in magazin....de cateva saptamani tot s-ă lucrat la parterul blocului,si surpriza a apărut un nou magazin Mega image..si de atunci cearta , bașca au mai facut si 2 usi in interiorul curții blocului pt aprovizionare...

Răspuns la discuția
Nu
Vecinii au stat cu mâinile an sân...
Răspuns la discuția
Nu