avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate Danynita

Activitate Danynita

Răspuns la discuția Au otrăvit pe câinele meu
Din păcate a murit...dumnezeu să îl ierte, el nu avea vina cu nimic

ynocentta a scris:

Chiar daca este otravit nu asteptati nenorocirea, incercati sa prezentati cainele la medic veterinar poate se poate interveni cu tratament eficient

Răspuns la discuția Au otrăvit pe câinele meu
Din păcate câinele a murit astăzi...dumnezeu să îl ierte...doar un om care nu cunoaște ce este să iubești poate să facă asta! Nu am probe pentru acest individ...acest om fără scrupule.... nu știu ce să fac
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti cu cainele la veterinar.
Trebuie verificat daca a fost otravit.
Daca a fost otravit puteti depune la politie plangere penala.
Aveti dreptul.de a arata in plangere ca il banuiti pe acel vecin.
Daca este adevarat ceea ce ziceti acea persoana are probleme psihice serioase fiind vorba de dereglari psihice care ar necesita tratament psihiatric.
In functie de situatia concreta poate fi aplicata amenda penala sau chiar inchisoarea dar probabil ca se va ajunge la o pedeapsa cu suspendare daca instanta va intelege sa aplice aceasta sanctiune.

Are 5 luni, bănuiesc pe vecinul meu, stau la curte și a mai otrăvit sau omorât și alte animale de a le mele prin urmare ,mai multe pisici si alte specii, care este pedeapsa prin codul penal al acestei infracțiuni?.. îl iubesc enorm și.... nu are dreptul să făcă asta! În curând o să moară...este blegit...Și nu mai este el de câteva zile! Nu înțeleg ce om fără suflet ar face asta, cum a mai făcut și în alte ocazii!