avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Activitate Florinacios

Activitate Florinacios

Am asigurare insa mi s a răspuns ca nu include acoperirea pagubelor provocate de partile comune cum este coloana apei pluviale. Am depus deja cerere la administrație, s a constat problema insa mi se da raspuns ca nu s-au strans banii....
Reparatia facuta anul trecut a fost făcută pe suprafata coloanei de apartamente din care face parte si al meu. Exista garantie insa problema este pe suprafata asignata apartamentelor de langa, unde s a constatat ca exista o gaura. Presedintele administrație a vazut acest lucru si a propus reparatia locatarilor de pe aceea coloana insa acestia nu doresc sa contribuie cu bani. Ce alte solutii exista tinand cont ca presedintele imi spune ca nu poate obliga oamenii sa dea bani daca acestia nu vor.

-apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează-
Locuiesc într-un bloc de garsoniere la etajul 3 si am fost inundat din cauza coloanei apei pluviale. S-au facut reparatii pe acoperis pe coloana mea (refacut cu smoala, carton, etc). Am fost inundat din nou si am decis sa verific pe acoperis, astfel descoperind ca pe coloana de langa există o gaura prin care apa intra sub acoperis si astfel ajunge sa curga pe langa coloana apei pluviale. Am informat administratia si presedintele asociatiei de locatari. Au decis sa stranga bani de pe coloana cu problema insa de un an de zile nu au facut nimic motivand ca oamenii nu contribuie cu bani pentru a se face reparația, 3 din 5 apartamente au contribuit. Cum pot rezolva aceasta problema pentru ca nici administratorul, nici președintele, nu vor sa faca ceva. Se poate depune o cerere in plus? Se poate da in judecata administratia? Se poate sesiza comitetul? Multumesc frumos!