avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate Andi1213

Activitate Andi1213

Multumesc pentru raspuns. Incidentul a fost sesizat la înmatriculari, în Germania, la 1 zi dupa semnarea contractului de vanzare cumpărare.

gheorghe1938 a scris:

Buna ziua,
Nu ar fi tr sa se intample asa ceva, deoarece inainte sa se faca contractual de vanzare-cumparare tr sa mergeti sa obtineti numere rosii valabile 30 zile, acolo se verifica actele si autoturismul, ..nu a venit cu numere rosii?..daca sotul dvs. ar fi stiut procedura pas cu pas, si ar fi dat seama ca ceva nu este in regula...

Buna ziua,
Sotul meu a plecat pe data de 14.07.2021 in Germania sa cumpere o masina, pe care a plătit cash 20.000 euro, unei persoane fizice.
Pe 15.07.2021 s a dus sa o înmatriculeze, moment în care a apărut în sistem o eroare la seria cărții mari. Pentru verificări s a trimis un email poliției deoarece nu au răspuns la telefon, masina rămânând la înmatriculari.
Pe 16.07.2021 a fost sunat de la poliție ca masina este furata. Se pare ca cea pe care a cumpărat o sotul meu este o clona. De la service ul unde există masina originală, s au furat in alb, carti mici si mari originale, care au fost completate ulterior cu datele masini achiziționată de soțul meu.
Masina clona cumpărată de soțul.meu este la poliție pentru ampretare si identificare, pentru a se afla istoricul ei.
Noi acum suntem si fara bani, si fara masina.
Ce putem face pentru a ne recupera paguba,.sau macar o parte din paguba?

Cu stima