Buna ziua, numele meu este Petre, va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera garsoniera de la concubina. De cand ne-am cunoscut eu si concubina am locuit la mama acasa impreuna cu copilul nostru care acum are 10 ani. Eu lucrez ca militar si acum 8 ani am plecat in misiune externa. In aceasta perioada eu am lasat bani de intretinere si bani pt mancare. Am strans toti banii pe care i-am castigat EU si acum un an, am cumparat o garsoniera pe numele concubinei cu care am facut o hartie de mana semnata de aceasta in care se angajeaza sa-mi returneze suma in 10 ani, ca sa am o asigurare pt banii dati. Am luat garsoniera pe numele ei si nu pe numele meu pt ca mi a fost frica ca daca mor pe acolo ramane copilul pe drumuri fiindca nu suntem casatoriti. Noi am fost in relatii bune in timpul acesta. Numai ca la 2 luni dupa ce am terminat de mobilat garsoniera si am dat-o la inchiriere, concubina a luat copilul si a plecat de la mama a zis ca ea nu mai sta sa astepte dupa mine. Pana acum a fost totul ok, acum a luat-o razna. Eu inteleg ca daca a plecat va trebui sa platesc pensie alimentara un sfert din salariul meu. Ea pentru moment incaseaza chiria de la garsoniera ca si pensie alimentara, care e mai mare decat un sfert din salariul meu, plus ca eu am dat banii pt garsoniera iar garsoniera e pe numele ei din prostia mea dar nu ma asteptam la asta. Fosta concubina lucreaza insa tot salariul ei nu acopera valoarea garsonierie / 120 luni. Cum pot sa iau garsoniera inapoi ? Multumesc.