avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate Petre80

Activitate Petre80

Buna ziua, numele meu este Petre, va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera garsoniera de la concubina. De cand ne-am cunoscut eu si concubina am locuit la mama acasa impreuna cu copilul nostru care acum are 10 ani. Eu lucrez ca militar si acum 8 ani am plecat in misiune externa. In aceasta perioada eu am lasat bani de intretinere si bani pt mancare. Am strans toti banii pe care i-am castigat EU si acum un an, am cumparat o garsoniera pe numele concubinei cu care am facut o hartie de mana semnata de aceasta in care se angajeaza sa-mi returneze suma in 10 ani, ca sa am o asigurare pt banii dati. Am luat garsoniera pe numele ei si nu pe numele meu pt ca mi a fost frica ca daca mor pe acolo ramane copilul pe drumuri fiindca nu suntem casatoriti. Noi am fost in relatii bune in timpul acesta. Numai ca la 2 luni dupa ce am terminat de mobilat garsoniera si am dat-o la inchiriere, concubina a luat copilul si a plecat de la mama a zis ca ea nu mai sta sa astepte dupa mine. Pana acum a fost totul ok, acum a luat-o razna. Eu inteleg ca daca a plecat va trebui sa platesc pensie alimentara un sfert din salariul meu. Ea pentru moment incaseaza chiria de la garsoniera ca si pensie alimentara, care e mai mare decat un sfert din salariul meu, plus ca eu am dat banii pt garsoniera iar garsoniera e pe numele ei din prostia mea dar nu ma asteptam la asta. Fosta concubina lucreaza insa tot salariul ei nu acopera valoarea garsonierie / 120 luni. Cum pot sa iau garsoniera inapoi ? Multumesc.