nu la toate grupele se intra in ordine alfabetica. eu am fost in grupa 16 si am intrat in ordinea in care am vrut, un examinator foarte amabil, si am avut noroc si de subiecte frumoase, exact cele ale lui LolaB
am si eu o problema: nu mai pot sa vad listele cu repartizarea pt oral, desi ieri dimineata am vazut-o si nu am fost suf de smart incat sa o salvez...o are cumva cineva salvata? daca da, pls msj privat
Invat, invat si sper super mult sa am bafta de subiecte "bune" adica sa-mi amintesc ce sa scriu la ele si sa le tratez in asa fel incat sa iau examenul! :) nimic mai mult...
desi era ora 1, listele nu s-au afisat! oare cat are de gand baroul bucuresti sa mai intarzie?
da, si eu astept si ma tot uit...insa nu stiu la ce m-ar ajuta ca mai am procedura pen toata de inv si profesia..:(..deci e horror situatia mea si ma uit la voi si vad ca sunteti la recapitulare deja #-o#-o sper sa ajung si eu acolo dupa admis-ul (Doamne Ajuta!) de la oral :)
Am si eu o intrebare pt administratori sau oricine cunoaste acest aspect: este posibil ca la examen subiectele sa nu fie din cele anexate Hotararii Baroului, dar sa fie din tematica tot acolo anexata? Adica aceste subiecte sunt doar propuse sau este obligatoriu sa se selecteze din ele?
o poza ar fi sufi, insa daca ai 2 e si mai bine- propria experienta . :bow:
totusi, nu stie nimeni de ceva copii xerox dupa sintezele actualizate?!?
eu mi-am tras la xerox sintezele actualizate 2008 de la o colega, insa nu stiu sa-ti spun ce xerox are aceste carti. Nu prea cred sa le aiba undeva. Eu le-am tras la xeroxul de vizavi de fac de drept, ultimul din sirul celor de acolo, respectiv cel de langa magazin. Poti sa incerci acolo, poate le au ei pe calculator.
da, si eu m-am inscris astazi in jurul orei 12.00 si am nr 759 (a fost o coada infernala) si imi vine cam greu sa cred ca s-au inscris doar 750 de oameni pana acum...ma asteptam la mult mai multi...
anyway...bafta la inv in continuare tuturor si sa fie intr-un ceas bun inscrierea! :D:))
dana, pagina la care faci tu referire nu poate fi deschisa. Am intrat si eu pe site-ul Baroului Bucuresti si nu apare nimic referitor la metodologia examenului. Poti sa ne spui de unde ai luat informatia/linkul sau sa ne spui datele de exam ca banuiesc ca asta e cel mai important acum.