avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgyM

Activitate GeorgyM

Răspuns la discuția Divort cu minori
Va multumesc frumos pentru raspunsuri! O zi frumoasa!!
Daca as vrea sa plec de la sot impreuna cu copii, ce as putea sa iau din casa, fara sa fiu acuzata ca am furat? Pt ca m-a amenintat proprietarul(socra-miu) ca daca iau ceva din casa o sa ma dea in judecata pt furt! As vrea sa stiu daca imi pot lua haine, jucariile copilului, hainele copilului, cosmetice..nu stiu, cam ce as putea sa iau!! Si daca e sa fac poza la cum am lasat casa ca sa nu zica ca am furat ceva si sa pot sa intentez cererea de divort ca mai apoi sa pot sa-mi recuperez din investitii!! Nu stiu cam cum as putea sa procedez ca sa nu complic mai rau lucrurile!!
Pentru a depune actele pentru indemnizatie ambii parinti au de completat unele anexe, iar el la primul copil a refuzat sa faca asta, insa intr-un final a fost convins de parintii lui sa vina cu mine si sa le completeze!! Dupa nasterea primului copil, noi am fost despartiti timp de 4 luni, el lovindu-ma cand avea copilul 11 zile!! Atunci timp de 4 luni a fost de acord sa-mi plateasca banca, el beneficiind de investitia facuta!

Am incercat sa discut cu el sa divortam la notar, insa nu se poate!! El vrea ca eu sa renunt la tot ce am investit aici si sa aiba dreptul sa ia copii cand vrea el oricand, la orice ora!! El nici macar nu-si petrece timpul cu bebe 1!! Cand este acasa, prefera sa iasa in oras cu amicii, sa vina noaptea tarziua acasa, sa se joace pe telefon, nefiind preocupat de nevoile copilului!! Copilul de multe ori il respinge, datorita atitudinii lui, plus ca daca ridica tonul , imediat incepe si plange!!

Facturi sunt doar la produsele care au garantie!! Majoritatea lucrurilor sunt facute "la negru"! La unele pot dovedi ca eu le-am achitatat, insa la altele nu!! Nu zic sa-mi recuperez toata investitia, macar sa plateasca el restu de banca! Nu mi se pare normal ca eu sa platesc pt comfortul lui!! Sunt persoane care stiu ca eu am banca pt renovarea apartamentului! Mai nou am fost amenintata de socra-miu ca daca plec de aici si iau chiar si numai o jucarie a copilului, o sa ma dea in judecata!! Poate face asta? Atata timp cat sunt lucrurile mele, eu locuiesc aici, am domiciliul aici, el este doar proprietar!! Si practic el a semnat ca eu sa locuiesc aici, m-a luat in spatiu, atat pe mine cat si pe sotul meu!! Doar noi si copilul locuim aici!!
Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a devenit violent, vorbeste foarte vulgar, ma ameninta si as vrea sa divortez!! Problema este ca eu am investit in apartamentul in care stam, am facut banca , pe care o platesc si mai am de platit ceva timp, asta inainte sa ne casatorim cu cateva luni, iar apartamentul nu este pe numele lui, ci pe al lui socra-miu, iar majoritatea facturilor sunt pe numele sotului si sunt la el, nu am acces la ele!! Precizez ca am domiciliul la adresa apartamentului de 2 ani si locuim aici de 3 ani si cateva luni!!Am facut facturi pe numele lui, deoarece in momentul acela aveam incredere in el, fara sa ma gandesc ca o sa ajung in situatia asta!! Intrebarea mea este urmatoarea: pot sa-mi recuperez investitia facuta? Ar putea sa-mi ia copii? Ca ma tot ameninta ca nu o sa-mi dea nimic din ce am investit si ca o sa-mi ia copii!! Eu acum cand nasc o sa am nevoie sa imi completeze anumite acte pt depunerea dosarului de indemnizatie pt bebe 2 si o sa refuze, pt ca asa a facut si la bebe 1, ar putea legea sa-l oblige sa mi le semneze?