Nu platiti nimic. Ce naiba intrati si voi imediat in panica asa?? Nu au ce sa faca, apeleaza la politici ridicole de intimidare, deh, unii mai cedeaza.
Eu sunt in proces penal cu ei, am fost o data la politie pt declaratii, astept sa vad ce mai urmeaza. Faceti reclamatii, Am spus in toate mesajele.mele anterioare, apelati la.politie, pt ca deja sunt cunoscuti pt ce fac si, cu cat mai multi fac reclamatii, cu atat mai bine.
Eu mi am.recuperat si banii, prin banca mea, si mi au inchis si contul, dupa multe amenintari. N au ce sa va faca, mergeti, repet, la.politie, fara jena. Pastrati mesajele de la si catre ei. Eu m am dus la politie cu un dosar beton. Pastrati toate emailurile, tot
Ziua buna..Am sous ca revin cu o postare pe larg asupra a ce trebuie sa faceti cu acesti escroci. Inca nu pot sa scriu totul pe larg, pt ca astept un anumit termen in care creanta inceteaza si " cazul" meu( caci am devenit un caz, nu i asa?:)?)se inchide, si incerc sa fiu putin precauta. Ce va pot spune CU CERTITUDINE este sa faceti neaparat plangere la politie si la banca dvs, ducand cele ce primiti de la politie la banca si invers. Si la.protectia ANPC si pe unde mai puteti. Fara teama si jena. Toti oamenii mai gresesc. Dar ce fac ei e inselatorie la drumul mare..Ce va pot spune CERT si ce mi s a spus si mie este ca ,cu cat mai.multi facem aceste plangeri concrete, nu diiscutii aiurea pe forumuri, cu atat se vor lua masuri concrete. Pot doar sa va spun ca cele prezentate de mine in doua randuri la politie, cu anexe si mailurile de amenintare si tot tot( de aia v am avertizat sa nu stergeti nimic) au fost reunite intr un dosar penal cu cercetari sub supravegherea parchetului. Ce urmeaza voi vedea si va voi mai spune. Daca suntem.mai.multi, suntem si mai mult.luati in serios si eu sper ca dosarul sa se duca la Bucuresti.
In plus, eu imi recuperez si banii pierduti.Despre asta voi vorbi in postarea care va urma curand.
Deci, nu renuntati, nicicum. Aveti castig de cauza. Si ..va spun sigur. Cu cat suntem mai multi patiti care ne facem curaj sa i dam in gat, cu atat va fi mai ok. Cand se implineste un anumit termen( destul de curand, rabdare!) Am sa spun ce am facut eu pas cu pas.
Nu am.acum timp acum sa dau detalii, dar NU raspundeti la amenintarile lor, NU completati formulare, cititi mai bine politicile.lor sa vedeti ca se bat cap in cap, undeva scrie ca NU e musai sa completezi nimic, ci doar sa trimiti un mail. Eu am.trimis zeci, inca de a doua zi de cand am sesizat inselaciunea am cerut insistent dezabonarea, nu exista, de fapt, posibilitatea asta, pt ca in asta consta frauda lor. Pastrati cu sfintenie tot ce va trimit, faceti printuri. Mergeti la.politie si la banca. Eu tocmai am primit raspuns pozitiv.de la.politie ca urmeaza sa fie efectuate cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul de unde apartinem. Iar banca mea a cerut returnare de.fonduri,lucru care i a enervat cumplit, caci de atunci ma tin doar in amenintari si somatii. Nu i bai, nu ma tem deloc. Nu va lasati intimidati. Mi s a mai spus ca ,de ce suntem.mai.multi care ne adunam.si care facem reclamatie la.politie, banca, protectia consumatorului, de aia avem castig de cauza si suntem.luati in serios. Eu nu renunt pana nu le.vad.mutrele acestor sarlatani, abia astept sa ma.lupt cu ei.
mergeti la Politie, eu am fost azi, inchideti va contul, nu stiu ce sanse sunt de recuperare a banilor, dar macar afla si organele abilitate despre acesti escroci. daca stam si nu facem nimic si doar ne e frica,atunci...aia e. Si eu le am scris zeci de mailuri si n au catadicsit sa raspunda., Nu i bai, mai astept cateva zile si contul mi l inchid si singura, si bani n au de unde mai sustrage ca am totul blocat. Mergeti la politie si faceti sesizare antifrauda, apoi cu ce primiti de la politie inapoi la banca sa aiba si ei in vedere asta. Nu completati niciun fel de formular cu datele personale, asta e alta escrocherie, cine a mai pomenit asa ceva? adica iti faci cont cu un click, cu ce nume vrei tu,iar de dezabonat tre sa completezi date personale,inclusiv adresa etc si sa trimiti prin posta. Ei,hai,sa fim seriosi.,. E clar ca sunt escroci, musai cineva sa se sesizeze si sa fie opriti .Eu i am balacarit pe tot pe unde am putut, OLAF, ECC, SOL, APPC, fraude informatice, politia luxemburg, banca unde am contul(sesizare in scris,pe net), peste tot. Daca toti fac asta, e imposibil sa nu se sparga buba.
Buna. Si eu am patit o,din pacate, nu mi vine sa cred ca site uri carora li se face reclama si la tv pot avea in spate asemenea escroci. A propos, eu luni ma duc la politie, contul mi l am blocat deja(mi au luat 479 de lei din cont,nenorocitii), le am scris zeci de mailuri pana acum si asa ii tin la infinit. Nu am de gand sa completez vreun formular,nicicum. Ii tin in mailuri si amenintari pana fac ceva.