avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Darina22

Activitate Darina22

Răspuns la discuția Proprire
Multumesc frumos pentru răspuns. Incerc sa vorbesc cu executorul judecatoresc.
Discuție Proprire
Nu am bunuri mobile si imobile, sunt divortata si locuiesc in chirie. Am pensie de boala de 704 lei. Pentru o suma de bani scoasa de la un CAR mi s-a blocat contul! Ce se intampla daca nu au cum sa ma execute silit si nici din indemnizatie nu imi rețin ? Multumesc.
Răspuns la discuția Somatie INTRUM ROMANIA
Va multumesc frumos pentru raspuns, ma ajuta mult!
Multumesc frumos pentru raspuns! Le voi cere contractul si rezolv ceva? Ma vor cita sa ma prezint si eu instanta? Ar fi bine

In somatie nu scrie, doar suma! La telefon mi-au zis ca e plata pe un an a abonamentului, contractul era pe 2 ani si eu doar un an si o luna am platit apoi a fost taiat pt neplata. Nu am vrut sa intru in detalii dar nici nu m-a mai interesat deoarece am avut o operatie mare cu multe luni de recuperare si tratamente. Si financiar, au fost costuri mari, la problema de sanatate ma refer. Cei de la Intrum au zis de ceva penalizari.
Dapix a scris:

Poate să vă scoată mașina la licitație pentru recuperarea datoriei.
Mașina este a dumneavoastră dacă sunteți proprietară în acte, nu e a fiicei.

De asemenea poate să vă rețină și din pensie o sumă minimală.

Cum de s-a ajuns la suma asta`? Ce contract, cu ce clauze ați semnat cu compania de telefonie.

Am mai pus o intrebare in legatura cu abonamentul meu la Orange cesionat la Intrum Romania si tin sa mai specific ca in somatie scrie asa: In temeiul art 1015 Cod procedura civila in 15 zile de la primire sa a chit suma de 2.909 roni .
In cazul in care nu achit se poate demara procedura juridica de recuperare a creantelor si executarea silita : proprire, bunuri mobiliare si imobiliare!
Am platit un an abonamentul , dar dupa un an nu am mai putut fiind in pensie de boala, pensia fiind acum de 704 roni ! Nu am proprietate personala, locuiesc la fiica mea eu fiind divortata! Masina fiicei mele e pe numele meu, eu am 54 ani si nu am permis! Abonamentul era de 11,6 euro pe luna! Mi-au taiat abonamentul imediat si nu am avut alte costuri! S-a intamplat in 2017. Suma e enorma pt mine, nu pot plati, abia ma descurc cu rețetele si tratamentele! Intrebarea e: pot sa imi ia din pensie sau mașina fiicei mele care e pe numele meu?
Sunt foarte stresata , nu stiu cum sa rezolv! Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc frumos!