avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate dropz1337

Activitate dropz1337

Iese pozitiv chiar pana la 60 de zile de la consum. Asa a spus un domn politist
Bună ziua.

Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina (aceasta este înscrisă pe numele tatalui meu) iar un echipaj de politie a venit "pe noi" , sa spun asa. Acestia mi au cerut, atat mie cat si prietenilor mei, actele cât si documentele masini.
Ulterior m au intrebat daca exista anume substante interzise in masina. Raspunsul meu a fost negativ si i am lasat sa parchezitioneze masina (dupa ce am fost si noi perchezitionati). Drăguții de ei au gasit pe prietenul meu in jur de 0.2 grame de Cannabis. Am fost la secție, am dat declarații, am recunoscut toți ca substanta ii apartine prietenului meu.

Aceștia m au intrebat daca am consumat și eu, si le am spus ca nu sunt sub influenta a niciunei substante, nici alcool. Țin sa precizez ca sunt consumator ocazional (doar de canabis)dar niciodata nu am consumat la volanul unui autoturism.
Ultima oara am consumat pe 10 octombrie, in conditii totale de siguranta, pe canapea acasa la prietenul găsit cu substanta in cauza.

Testul de saliva facut la sectie, a aratat pozitiv la thc dar si pozitiv (fals pozitiv pentru ca nu am consumat niciodata) la cocaina, amfetamina dar si ketonal. Aceștia m au dus la un spital sa mi recolteze probe de sange si urina iar acestea vor fi trimise la IML.

Si acum va intreb, ce pot face in aceasta situatie? Cum pot ramane fara permis in conditiile in care eu eram perfect lucid, treaz, orientat ETC si foarte cooperant cu organele de politie?Pot ramane fara permis astazi, daca eu am consumat acum 4-5 zile o amarata de tigara cu tutun si canabis ? Mi se pare ireal.

Va multumesc in avans pentru sprijin si tin sa precizez ca nu am avut nici un antecedent, nici cu substantele, nici cu permisul auto mai putin avertismente si amenzi pentru centura si viteza.