avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Activitate Andreii08

Activitate Andreii08

Daca, prin absurd, as inchide acest credit “minune” as putea deschide cat mai repede posibil unul “standard” la o banca?
Totul s-a desfasurat online prin semnatura electronica dar eu nu am primit niciun exemplar din partea creditorului. Suma aferenta imprumutului am primit-o sub forma de voucher de la BCR. Este vorba de Credius.

Company Advising a scris:

Dvs. spuneti ca ati "luat" un credit? De unde l-ati "Luat"?
Se intelege ca ati contractat un contract de credit. Ati semnat contractul? Ati semnat vreun act? Sau cum ati primit banii?

Pun aceasta intrebare deoarece chiar dupa aceste 5 luni eu nu am niciun contract de credit deci prin urmare nu am unde sa citesc aceste clauze

Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de rambursat in fiecare luna este de 633 lei, ceea ce mi se pare enorm. Este legal sa fie practicata astfel de dobanda?