avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Activitate adela paula

Activitate adela paula

Răspuns la discuția Proxenetism !?


Cabinet Avocat a scris:

Trebuie să formulati acțiune de divorț din culpa exclusivă a soțului dvs putând astfel să obțineți și daune morale pentru prejudiciul suferit. Separat de divorț, puteti formula si acțiune de partaj prin care să vă recuperati banii investiți cu soțul dvs sau bunurile achiziționate în timpul căsătoriei. Contactați urgent un avocat de pe forum căruia sa-i expuneti pe larg situația și cu care să colaborati.



Nu mai exista nimic nici urma de bani am doar cateva hârtii prin care am trimis bani !
In afara de aceste hârtii am adus acasă in jur de 500.000€ in decurs de 4 ani ! Din bani aia dacă am văzut 20.000 cu indulgenta suma de 50.000 sa zicem ! Am martori familia mea care știe cu cati bani veneam acasă ! Nu este nimic cumparat pe numele meu sau al lui ! Asta este problema mea !
Buna ziua sunt cu sotul meu de 7 ani de zile dintre care 4 ani casatoriti practicam Prostituția de inainte de a fi cu el .... ulterior acum după 7 ani sa ajuns la scandal foarte mare ... timp de 4 ani de când ne-am căsătorit viața mea a fost un calvar ma obliga practic prin vorbe dulci sa ii dau bani am dovezi cum ma jignește cum ma șantajează emoțional cum ma agresează verbal înainte de căsătorie ma trimis la mama lui toți bani care ii faceam ea mii cerea si nu mii mai dadea înapoi asta cam aproximativ o luna de zile ..știa si ea ca fac meseria asta si nu avea nimic împotriva din contra ma incuraja sa “trag cu casa “ sora lui vitrega ( fica actualei soții al tatălui lui ) pe timpul ala minora la fel ma încuraja ulterior acum după 1 an de casnicie am aflat ca el este in concubinaj cu sora lui vitrega si ca întrețin relatii sexuale si ca practic trăiesc împreuna si știe si mama lui practic știe toata lumea !el mintinduma ca nu se vede cu ea eu am inceput sa bănuiesc câte ceva am rămas cu el ne convinsă de “gura lumi “ pana acum câteva luni când i-am prins intretinad relații sexuale nu am nici o dovada concretă nu pot sa dovedesc pt ca nu ma dus capul sa filmez si nici nu găsesc martori in momentul de fata nu mai stam împreuna de 8 luni si suntem despartiti de 5 luni avem împreuna o masina pe care i-am cerut-o si spune ca nu o mai are am hârtii doveditoare cu cati bani i-am trimis si nu sunt nicăieri ! Am printuri cu convorbiri cum ma agresează verbal am câteva poze cum m-am bătut am înregistrare cum cineva îmi confirma ca era cu ea si se sărutau spuneți-mi ce pot sa fac? Vreau sa ii dau pe toți in judecată ! Vreau daune morale ! Vreau sa îmi dea bani care i-am trimis precizez ca el e cu consumul de stupefiante in fapt e puțin inapt am impresia ca are ceva probleme cu capu aberează spune tot felul de prostii Ce rezolvare este ? Ce se va întâmpla ?