Buna ziua. Am divortat de fosta sotie in luna ianuarie a acestui an. Totul s-a facut amiabil la notar. Avem un copil de trei ani. Avand incredere in vorbele ei si gandindu-ma ca ii pasa de binele copilului, sa aiba ambii parinti aproape am semnat urmatorul program de vizitare: 2 week-end-uri pe luna il iau pe copil la mine, o luna in vacanta de vara si o saptamana de sarbatori. Pentru ca imi iubesc copilul ne-am inteles sa iau copilul 2 zile in fiecare saptamana si il vizitez alte 2 zile cate 2 ore (ies cu el in parc). In momentele in care ei nu ii convine ceva ma ameninta ca nu mai imi vad copilul decat conform programului semnat la notar sau deloc, "sa fac ce vreau, sa o dau in judecata". Dar daca copilul este in parc de exemplu si eu merg in acelasi parc, ma ameninta ca imi pune interdictie de a mai vedea copilul. Mentionez ca de fiecare data cand duc copilul inapoi la domiciliul mamei de la mine, acesta manifesta respingere si nu mai vrea sa se intoarca la domiciliul mamei. Mama copilului locuieste si cu mama sa, cea care are si grija de copil. Acum cateva luni au fost vizitate de politie noaptea in urma unui scandal intre ele. Cum pot sa imi cresc copilul legal si sa nu mai am parte de santajul ei?