avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate CătălinaBgd

Activitate CătălinaBgd

Răspuns la discuția Detector gaze
Mulțumesc mult. Detectoarele sunt montate în apartamente, în fiecare bucătărie..

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Detectoarele unde se vor amplasa, pe hol sau i apartamente?
Puteti angaja respunderea asociatiei si a firmei de distributie pentru montarea unor detectoare necorespunzatoare, persoana ce s-a ocupat de achizitia lor.
Discutati cu vecinii si faceti o sesizare catre asociatie prin care solicitati raspunderea patrimoniala a persoanei ce s-a ocupat de achizitia lor.

Discuție Detector gaze
Bună ziua,
Acum doi ani, printr o circulara Distrigaz, pe care nu am văzut o, administrația blocului în care locuiesc ne a anunțat ca trebuie sa montam detectoare de gaz. Prin urmare, niste lucrători Distrigaz au montat acele detectoare contra sumei de 400 RON. La începutul săptămânii, am primit alta înștiințare care ne anunță că detectoarele deja montate sunt neconforme și, prin urmare, în câteva zile suntem obligați sa montam altele contra sumei de 505 RON/apartament. În condițiile date, va rog sa ma învățați ce sa fac. Sa mi spuneți cât este de legal sa plătim o data la doi ani detectoare de gaz și cine sa face vinovat de faptul ca primele detectoare montate sunt neconforme? De ce ar trebui sa plătim noi, locatarii, greșeala Distrigaz/administrației?
Cu mulțumiri și CONSIDERAȚIE, Catalina Bogdan.