avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanBirsan

Activitate BogdanBirsan

Răspuns la discuția Accident auto
Am fost luni in data de 14.10.2019 la politie si domnul politist mi.a dat o cerere a trecut data si mi.a spus ca in caz ca nu vrea sa imi dea asigurarea sau plata daunelor sa merg sa o depun si o sa il solicite si pe el pentru declararea accidentului.

Ioan Ciobanu a scris:

Declarați accidentul de circulație la poliîie. S-ar putea să vă rețină permisul de conducere pe 30 de zile pentru că declararea accidentului trebuia făcută în 24 ore. După obținerea procesului verbal de contravenție adresați-vă BAAR. Presupun că cunoașteți datele personale ale celuilalt conducător auto. Dacă nu rezolvați prin BAAR ultima soluție este nstanța de judecată.

Discuție Accident auto
Buna ziua !
Am avut in data de 11.10.2019 o tamponare usoara cu o masina cu numere de inmatriculare in Anglia.
La fata locului domnul a spus ca imi plateste reparati. In data de 14.10.2019 am fost la un service autorizat si mi-au constatat dauna trasmitand domn devizul de reparatie iar acesta a spus ca imi da asigurarea. In data de 15.10.2019 m-am intalnit cu domnul pregatit sa completez amiabila dar am primit raspuns ca are ceva probleme cu asigurarea din Anglia ca nu a declarat ca paraseste tara si m-a pus sa mai astept pana azi in data de 17.10.2019 . Intrebare mea fiind daca nici azi in data de 17.10.2019 nu primesc asigurare sau nu imi plateste reparatia ce as putea sa fac incat sa imi recuperez bani de pe dauna facuta de el ?