Si daca fetita mea are 21 de luni si urmeaza sa ma angajez pana face 22 de luni inseamna ca nu ma mai incadrez ca sa primesc stimulentul de insertie? Acum m-ati pus pe ganduri.
Si daca fetita mea are 21 de luni si urmeaza sa ma angajez pana face 22 de luni inseamna ca nu ma mai incadrez ca sa primesc stimulentul de insertie? Acum m-ati pus pe ganduri.
Mai as avea o intrebare si cred ca nu e problema daca o adresez tot in acest forum.
Cu cat timp inainte de incheierea concediului de crestere copil trebuie sa revin in cadrul muncii, ca sa pot beneficia de stimulentul de insertie? Si pe aceasta tema am primit diferite raspunsuri si nu stiu cum sa procedez. Multumesc mult!
Buna ziua,
Care era data de incatare a acestuia?
Un contract de munca pe perioada determinata inceteaza la data stabilita indiferent daca salariatul/a in cauza se afla in concediu medical pentru boala obisnuita, crestere copil, etc.
Data de incetare a fost anul trecut in luna august. Am inteles. Ma gandeam cum au putut reactiva contractul de munca suspendat, ca dupa aceea sa il inchida, daca nu au avut acceptul meu.
Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare. Am avut un contract pe perioada determinata cu o firma care lucra in parteneriat cu o firma mai mare. Am ramas insarcinata. Am intrat in concediu de crestere copil si contractul s-a suspendat. Nu am revenit la locul de munca pana isi termina valabilitatea contractul, deoarece era prea mic copilul. In schimb am primit de la firma, la data aceea, o notificare in care sunt anuntata ca s-a incheiat contractul de munca. Intrebarea mea este, cum s-a putut incheia un contract suspendat, chiar daca acesta era pe perioada determinata? Nu se tine cont de faptul ca este suspendat? Mai ales ca locul de munca s-a desfiintat si firma angajatoare este in continuare in parteneriat cu firma pentru care am lucrat. Astept un raspuns din partea dvs pentru a sti ce sa fac in continuare, deoarece as vrea sa ii dau in judecata pentru asta. Va multumesc anticipat!