avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate preda camelia

Activitate preda camelia

Bună seara,am ieșit la pensie anticipat parțial. Imi pot retrage fondul de la pensia privata pilonul 2? Menționez ca fondul este la generali -fond aripi. Ei spun ca se pot retrage de către cei pensionari la limita de vârstă sau alte categorii similare...nu găsesc nicăieri ce înseamnă categorii similare.

Mulțumesc frumos pt raspunsuri
Cum se poate contesta un proces verbal emis de pompieri,in urma stingerii unui incendiu,menționez că eu am avut asigurare la asirom inclusiv pentru incendiu,și din cauza faptului că pompierii au scris in procesul verbal că am depozitat materiale inflamabile in locuința lucru neadevarat nu am fost despagubiti.
cat ar costa acest serviciu dle avocat?? multumesc anticipat!!
expertiza medicina legala

buna ziua,
sotului meu i s-a retinut permisul de conducere , pe motiv ca nu corespunde din punct de vedere neurologic, ca sa il recuperam, am fost trimisi la medicina legala.acolo a fost consultat de un medic, si i s-au cerut controale medicale de la diabet, nefrologie, neurologie, chirurgie...etc. am depus la dosar toate aceste documente, a trecut o luna de atunci, si nu am primit nimic. care este termenul legal de rezolvare???ce putem face sa recuperam permisul???
pensie alimentara neachitata

buna ziua,
sotul meu are un copil cu handicap din prima casatorie.a fost executat silit , copilul fiind nascut in 2016,el a achitat prin executare la locul de munca , pensia alimentara pe anul 2017 si 2018.Acum fosta sotie tot prin executor, a trimis poprire la locul de munca ptr pensia pe anul 2019-2020. Dar in acest timp, din mariajul nostru in martie 2019 sa mai nascut un copil. este normal sa i se puna poprire pe 1/3 din salariu, daca mai exista un copil?? ce cai de atac exista? ce putem face ca aceasta porire sa fie recalculata??? multumesc