Stiu ca nu ma obliga nimeni, de aceea nici nu am mai semnat acel antecontract. Insa intrebarea e daca in faza de constructie a unui imobil exista sau nu schite exacte ale apartamentelor din acel bloc? Pana la finalizare si obtinerea CF-lor nu este nici un alt document pt o delimitare exacta a apartamentelor supuse vanzarii asa cum a specificat el? Nu exista decat acel plan al intregului bloc? Ma cam indoiesc...
Buna,
Azi trebuia sa semnez un antecontract de vanz-cumparare a unui apartament dintr-un bloc ce va fi finalizat la mijlocul anului viitor. Problema este ca in acel antecontrat este specificata adresa exacta, blocul, etajul si nr.-ul apartamentului insa nu este anexata nici macar o schita, vanzatorul invocand ca nu exista schita deoarece blocul este in constructie ceea ce mie mi s-a parut absurd. Dupa cateva incerci esuate de a ma convinge ca la nici un alt client nu a atasat vreo schita mi-a adus o schita a blocului insa in care nu este specificat exact nr. apartamentului pe care doresc sa il cumpar. Intrebarea mea este urmatoarea: daca un bloc este in constructie, chiar nu exista nici o schita din care sa se stabileasca exact care este apartamentul pe care doresc eu sa il achizitionez? Pt. ca pot ajunge in situatia ca dezvoltatorul sa schimbe numerele apartamentelor si eu sa ma trezesc cu un alt apartament pozitionat diferit. Multumesc!