avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate IuliaA12

Activitate IuliaA12

Pe 27.04,2019 s-a dat decizia de clasare si mie mi-a ajuns acasa pe 10.10.2019, atunci am aflat de clasare .Multumesc
Buna ziua ,
Ma confrunt cu urmatoarea situatie ,pe data de 27.11,2017 la recomandarea unui prieten am apelat la o persona pentru a executa o lucrare cu tamplarie pvc, aceasta s-a prezentat acasa unde i-am platit un avans de 3000 lei pentru lucrare , pentru acei bani am primit o chitanta in numele unei firme,lucrarea nu s-a executat nici pana in momentul de fata si nici banii nu i-a inapoiat, de fiecare data invocand motive personale sau cu furnizorii .

In data de 19.01.2018 am depus o plagere la politie iar pe data de 30.01.2018 , s-a dispus inceperea urmaririi penale in regim sub aspectul infractiunii de inselaciune .

In data de 21.01.2019 i-a fost adus la cunostinta calitatea de suspecta si audiata fiind a recunoscut cele sesizare de noi ,aceasta i-a pus procurorului ca nu ne-a indus in eroare intrucat ea se ocupa de executia tamplarieri PVC ,dar pe fonul unor probleme persoane si neintelegeri cu furnozorii nu a putut onora comanda , suspecta a mai mentionat ca desi nu a fost niciodata angajata legal la firma respectiva , printr-o intelegere verbala cu administratorul acelei firme ,contracta lucrari in numele acelei societati .

Verdictul procurorului a fost urmatorul >In drept ,din materialul probator in cauza se constata incidenta prevederilor art.16 alin.1 lit.b a2-a C.p.p intrucat nu a reultat dincolo de orice dubiu rezonabil ca suspecta a avut intentia de a induce in eroare pe persoana vatamata ,existand probe ca in cauza este mai degraba vorba de o neexcutare a obligatiilor contractuale si dispun Clasarea cauzeu penale sub aspectul infractiunii de inselaciune .

Ce as putea sa fac in acesta caz , vreau sa imi recuperez macar banii ,daca Dna Procuror considera ca ea nu are nici o vina , ideea este ca la un simpla cutare pe net , acesa firma nu mai are activitate din 2014 si totusi ea folosea chitantierul si stampila firmei .Va multumesc