avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Marinuuu

Activitate Marinuuu

Răspuns la discuția Tagada de paternitate
Sunt mama si as vrea ca cocubinu sa adopte copii fara sa al chem pe tatal biologig pot sa fac asta e legal

Marinuuu a scris:

Mama copii lor si nu doresc sa fac testul iam crescut cu cocubinu si acum biologicu vrea sa fac testu

Avocat Neagu Elena a scris:

Cine sunteti dvs: mama copiilor sau prezumtivul tata?

Tatal biologic nu vrea pot sa ai adopt numai cu acordu mamei
gi-jane2 a scris:

datori sunt parintii lor sa ii intretina, ca veti sa ii cresteti vs , e treaba dvs, dar legal, nu ii aveti in intretinere.
puteti sa ii adoptati si atunci, da, aveti 2 copii in intretinere.

Traiesc an concubinaj cu o doamna care are 2 copii gemeni mentionez ca ai cresc eu de cand aveau 6 luni acum au 3 ani si 2 luni as vrea sa stiu daca as poate scoate o dovada ceva la mana ca ai atretin eu sa pot sa duc an fabrica unde lucrez metionez ca tatal biologic nu le da nimic ce dovada pot sa duc ca ai am an atretinere eu nu sunt ai mei dar ai cresc eu de la 3 luni

El nu a contribuit la cresterea lor si nu vreau nici acum

Da, tatăl biologic va poate acționa în instanță pentru a cere ca stabilirea paternitatii sa se faca fata de acesta iar concubinul sa fie radiat ca tata din certificat. O sa se efectueze testul ADN iar daca reiese că acesta este tatăl copiilor atunci o sa aiba castig. Va sfătuiesc să vă angajați un avocat pentru ca puteti sa faceti apărari in vederea exercitării autorității părintești fata de copii, în funcție de situația concretă. Luati legatura cu un avocat de pe forum si discutați pe larg cu acesta.

Da mama si nu vreau sa fac teestul

Da mama
Mama copii lor si nu doresc sa fac testul iam crescut cu cocubinu si acum biologicu vrea sa fac testu

Am doi copii de 1 an si 7 luni si tatal biologic ere tagada de paternitate eu nu vreau ma poate obliga