asa este postat pe portalul Judecatoriei Bacau! :)
BACU
Dosare
Informaii detaliate despre dosar
Numãr unic dosar: 8493/180/2011
nregistrat n data de: 24.05.2011
Obiect dosar: anulare act revocare contract de vnzare -cumprare DJ DV 4295/180/2011
Materia juridicã: Civil
Stadiu procesual: Fond
Pri: TMPESCU ROMEO : Reclamant
TMPESCU CARMENICA : Reclamant
MICU OANA LUIZA : Prt
MICU MARIUS NICOLAE : Prt
RAFAILA RALUCA LAVINIA : Prt
CI DE ATAC:
Tip aciune Data declarare Cine declara
Pagina 1
TERMENE DE JUDECATÃ:
Data Detalii
06/06/2011 Amn cauza
Solutie: Amn cauza la data de 20.06.2011 fa de lipsa de procedur cu prii Micu Marius Nicolae i Rafaiala Raluca pentru care nu s-au restituit dovezile de ndeplinire a procedurii de citare.
20/06/2011 ia act de retragere
Solutie: Ia act de renunarea la judecat. Cu recurs n 15 zile de la comunicare. Pronunat n edina public azi 20.06.2011.
Pagina 1
Ultima actualizare: 21.06.2011
:D
pai...este anulare a unui act care revoca(adika anuleaza ? ) un contract de vanzare cumparare; asta inseamna ca anularea anularii lasa actul de vanzare cumparare valabil???
mersi!
cunoaste cineva un avocat bun care sa ma reprezinte in Bacau pentru o problema legata de un teren extravilan?
Multumesc!
adika...contractul de vanzare cumparare este valabil?
ce inseamna "anulare act revocare contract de vânzare -cumpărare "..?
multumesc frumos!
buna ziua
am inteles (poate gresit) ca se poate construi fara autorizatie in extravilan o locuinta cu o amprenta la sol de max 100 mp,cu denumirea de casa de vacanta,eventual din materiale ecologice...este adevarat si daca da in temeiul carei legi?
va multumesc!
daca o persoana care era angajata la o societate a taiat chitante unor clienti persoane fizice pe o anumita suma si la cotor au ramas alte date decat cele de pe chitanta originala...ce se intampla?ulterior s-a taiat o alta chitanta pe valoarea diferenta!cum se poate proba in istanta acest lucru?este adevarat ca dupa o animita perioada de timp chitantierele respective se arunca?daca nu au fost reclamatii de la clienti...sunt probleme?
cine mai pica in caz in afara de cel care a scris chitanta,dupa 7 ani?
va multumesc!
Pai de amenintat m-a tot amenintat...ca se duce ea la cineva...ca se duce la seful meu ca fratele iubitului ei e f bun prieten cu seful meu...etc..
da,mi-a spus clar functia ...ca firma la care lucrez o stia...iar in noua functie sunt de 3 luni.
si daca eu neg absolut totul...se poate dovedi donatia sau imprumutul?
nu este cuvantul meu impotriva cuvantului ei?
eu vad lucrurile cam asa:daca nu ai o dovada clara(scrisa,inregistrata,etc) prin care sa dovedesti ceea ce spui nu ai nici o dovada...
lucrez intr-un domeniu in care daca nu te acoperi cu hartii esti mort...
traficul de influienta este altceva...si nu se justifica...nici civil,nici penal...cu ce!?!am sau nu dreptate?
foarte posibil sa fie cineva corupt in politie...dar pana la urma tot avocatii stabilesc regulile jocului...
ma amuza caci aseara trebuia sa dau test cu detector de minciuni,pt furt...astazi sunt acuzat pentru trafic de influienta...oare ce-o mai fi maine!?
multumesc de sfaturi...ma ajuta...oricum...sa ma documentez f bine...si daca o fi sa se ingroase gluma sa stiu ce sa fac...si sa apelez la vocat...
Multumesc!
in alta ordine de idei am primit unsms azi in care eram anuntat ca voi fi judecat pentru abuz de incredere,pentru ca hotii n-au nevoie de baza legala pentru banii furati>
si ca politistul x,nu i-a dat numele,m-a cautat in baza de date si m-a gasit...unde lucrez,etc...si ca el (politistul) a asigurat-o ca se rezolva fara nici o problema...
si acum...?stau sa-mi bata politia la usa?:))
va mai tin la curent...caci imi sunteti de mare ajutor...inca nu mi-am sunat avocatul,nu vreau sa-l deranjez degeaba...doar daca se ingroasa gluma..:)