avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Loredana banta

Activitate Loredana banta

Buna va rog ft mult daca puteti sa imi raspundeti am o fata de 10 ani eu sunt plecata in uk nu mai stau cu tatal ei de 6 ani eu ma aflu in proces cu el momentan pt pensie alimentara dar el incearca sa ma puna jos si sa imi ia fata ptca sunt plecata eu am.lucrat si in ro dar salariu nu mia fost de ajuns am.fost nevoita sa vin aici sa lucru pt ai oferi fetitei mele ceva mai bun el nu ma ajutat cu nimic fata nu vrea sa mearga la el ...credeti ca o poate lua si daca ea nu vrea? Si credeti ca ar fi posibil sa o iau cu mn aici el nu vrea sa semneze sa o aduc el incearca orice chiar a trimis si protectia copilului la mn acasa ce se poate face in acest caz avocatu care il am nu imi place de el nu imi da multe explicati si nu face nimik
El zice ca nu pot lua fata aici in uk pana se stabileste custodia fetei ...tatal fetei o ameninta ca daca nu merge la el o da la casa de copii si fata plange mereu ...el este o persoana cu un cazier murdar are o gramada de dosare la politie dar nimeni nu vede asta si e si alcoolist bea mult si a pus martori mincinosi ba am.si o inregistrare cu el unde ma injura si ma face in toata forma pe mine si familia mea iam trimiso la avocatu meu dar el nu a prezentato in instanta credeti ca as putea castiga procesu daca sunt in uk sau nu ca rog ft mult ajutatima eu vreau sa imi bag altu avocat