Am cerut preluarea contractului de apa-canal, pe langa asta am discutat in sedinta si cu directorul Apa Nova si nu am putut trata favorabil chestiunea bransamentului. Ne-a spus sec ca separatia se afla la limita de proprietate si in rest instalatia este a utilizatorului si nu ii intereseaza. Pe mine ma intereaza caile de bataie pentru a nu ne trezi peste cativa ani ca ramanem fara apa sau sa primim apa cu portia.
Cu toate ca a vandut 98 % dintre proprietatile imobilului si ne-am constituit in asociatie de proprietari de mai bine de 1 an, dezvoltatorul imobilului refuza sa cedeze contractul de furnizare a apei si proiectul pentru bransamentul de apa potabila. Bransamentul trece pe mai multe proprietati private si punctul de separatie se afla pe o alta strada la 250m de proprietatea comuna a imobilului (lucru pe care nu il stiam inainte de achizitionarea apartamentului). In contractele noastre de vanzare cumparare este specificat ca apartamentele vor fi vandute racordate la toate utilitatile. Problema pleaca de la faptul ca pe acelasi bransament vrea sa mai racordeze inca un bloc cu 260 de apartamente. Ce este de facut in vederea obtinerii proiectului si rezolvarii acestei probleme, deoarece nu doresc ca peste ani buni sa ne trezim ca unul dintre proprietarii terenurilor va dori sa construiasca peste bransament si sa ne taie alimentarea cu apa.
Multumesc anticipat!