Am făcut toate calculele conform istoricului achiziționării. Evident, am cerut cota majorata. Da, am avut avocat. Și totuși, hotărârea a fost de cote 1/2. De aceea ma gândesc serios sa merg în apel, așteptând motivarea întâi. De asemenea, mama mea a fost intervenient, a depus toate chitanțele și ordinele de plata făcute de ea. Inițial, a fost acceptata, apoi, în hotărârea pe scurt ni se menționează ca i a fost respinsa cererea de intervenție.
gi-jane2 a scris:
În urma partajului, se stabilește ca noul bun achiziționat, pe numele amândurora, se împarte în cote de 1/2.intrebarea mea este: nu ar fi trebuit considerată suma provenită din vânzarea apartamentului ca fiind exclusiv a mea, și doar restul sa fi fost împărțit în cote egale?
Conteaza ce ati cerut, cum ati argumentat si cum ati probat.
Bunul se prezuma ca e achizitionat prin contributie egala.. daca nu cereti dvs o cota mai mare si sa probati ca ati contribuit mai mult si sa probati ca bunul propriu a fost vandut si cu suma obtinuta a fost achitat mare paret din bunul comun.. va treziti cu o astfel de hotarare asa cum aveti deja.
Nu ati avut avocat ?