avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate Florin311

Activitate Florin311

Multumesc pentru raspuns !

Imi puteti spune aproximativ cat ar costa sau cum pot afla daca acest caz ar fi acoperit de stat sau cel putin macar o parte ?

Multumesc zi buna !
Multumesc tare mult !

Bunicul meu are niste amenzi neplatite destul de maricele care cu siguranta nu le poate platii find pensionar si este singurul venit credeti ca ne va incurca aceasta problema pentru perfectarea actelor si care ar fi sansele de castig ?

Multumesc zi buna !
Buna ziua !!
Am si eu 2 intrebari daca ma poate ajuta cineva va rog din suflet este o situatie mai complicata ...!
Bunicul a cumparat in urma cu 50 de ani un teren cu chitanta de mana cu era la aceea vreme pe care s-a construit o casa bineinteles se plateste impozit pe acest teren ! ce acte necesare trebuiesc pentru a face actele de proprietate ? Mentionez ca bunicul meu are amenzi contraventionale destul de multe neplatite pe care are si oprire din pensie !

Revin si cu cea de a 2 a intrebare tot in urma cu 50 langa terenul cumparat de bunici mai era un lot lipit de cel cumparat pe care au tras gard de jur imprejurul terenului au cautat pe aceea vreme proprietarii insa nu au fost de gasit in 2016 au venit mostenitorii proprietarului cu niste acte nu stiu exact ce acte detin dansii pentru ca nu am fost prezent iar a2a oara cand au venit au si masurat terenul de atunci si pana in prezent nu au mai dat nici un semn..pe acest teren nu s-a platit impozit insa l-au avut in grija 50 de ani exista posibilitatea de a face actele pe acest teren ? ce am uitat sa mentionez casa construita pe terenul cumparat se extinde 2 metri pe terenul cel de care au avut grija de el.!!!
Multumesc frumos !!