avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Activitate Kawasaki2012

Activitate Kawasaki2012

Buna ziua ,am o problema in familie ,mai exact cu tatăl meu. Acesta e mare consumator de alcool și tratamente de violență asupra mamei. Acum un an fiind în vizită la dânșii am asistat și chemat poliția . A urmat un show ce s.a terminat cu o plângere a ratei către mine ,că l.as fi lovit. Politia a anchetat și a văzut că problema este însuși el și băutură consuma și eu nu l.am atins. La acel scandal au existat și martori(vecini) .
Acum o amenință pe mama ,că dacă ar exista un divorț el are pretenție sa împartă locuința lor ,dar să își ceară și despăgubi de la mine ,căci am fost ajutat în trecut cu o sumă X de bani ,folosita de mine să îmi cumpăr o locuință !(specific că eu susțin realitatea prin care tatăl meu mi.a oferit un ajutor d 60% la achiziția locuinței mele . E pe numele meu ,eu am platit 40% dar a fost din prima zi a mea. Dar eu am primit acei bani de la tata prin banca ,am fost împreună în bancă și a semnat transferul.
Daca ei ajung la divorț .....am eu vreo legătură și proprietatea mea ?
Specific că e un fel de răzbunare fiind mai mult că sprijin și susținere langa mama ,chiar daca el m.a ajutat financiar. In ultimii 2 ani e consumator d alcool și mult prea violent cu toată lumea din jur.
Mulțumesc.