Bună ziua! Multumesc frumos pentru răspuns.. Contractul îl am, am și chitanță (neplătitor de tva) .
Obiectul contractului; un pachet de baza constând in participări la ședințe foto având ca scop final realizarea unui "album profesional"
Nu ar fi neapărat suma de bani, pentru că faptul e deja consumat, și am speranțe mici ca imi voi recupera banii, doar ca nu vreau totuși să rămână așa..si nici sa mai pateasca si alții ca mine.. o sa va urmez sfatul.
b]CABINET AVOCAT ALEX a scris:
Inteleg ca anumite persoane sub promisiunea unor castiguri consistente v-au determinat sa semnati niste înscrisuri " contracte" ocazie cu care tot dumneavoastra ati platit niste sume de bani.
Daca detineti aceste înscrisuri posibil nici sa nu fi citit continutul acestora, puteti sa ne spuneti care este obiectul.
Cu siguranta daca nu detineti aceste înscrisuri sa fi fost inselate iar pentru recuperarea prejudiciului nu va trebui decat sa va adresati organelor de politie pentru a sesiza cele intamplate, sa descrieti persoanle carora le-ati inmanat sumele de bani si sa indicati locatia unde ati fost conduse si ati semnat acele contracte. Cu cat exista mai multi pagubiti cu atat este mai bine pentru ca politia sa ia masuri.