Buna ziua , fostul partener In 2009 mi a taiat mana si am ramas cu degetul aratator intepenit Ma doare la frig si am avut tendoanele taiate, tin sa precizez ca Nu am facut plangere In timpul acela am da operata la mana si acum incep fizioterapie dupa 10 ani din cauza faptului ca Imi amorteste si ma doare , este vreo sansa sa il mai pot da in judecata dupa atata timp? Tin sa precizez ca am fost agresata de zeci de ori de dansul si am depus plangeri de multe ori pe cate le am retras ulterior, este vreo sansa sa mai fie In arhiva ceva ? Multumesc
Asa este cum spune prietena mea , incerc sa iau o hotarare judecatoreasca Vroiam sa stiu Daca pot aplica fara avocat pentru ca un avocat Imi cere o suma de care Nu detin In momentul de fata , Daca as imprumuta sa platesc un avocat Imi da gargantia ca voi castiga In instanta? Nu stiu unde sa Ma adresez.
Mentionez ca Tatal copilului locuieste In Romania , Nu a locuit niciodata aici. A venit o data cand a Adus copilul dupa care a refuzat sa mai vina din motiv de timp si bani .
Buna seara , locuiesc In Uk cu copilul minor de 3 ani si jumate Te , Tatal copilului refuza sa imi plateasca pensie alimentara cum sa procedez va rog ? Ii trimite un pachet de doua ori pe an cu cateva haine si I a trimis vreo 300£ in total in tot timpul asta Dar Nu e sufficient in cazul in care Nu Vrea sa vada copilul spunand ca Nu are timp . Nu a venit sa il vada niciodata mergand la scoala , copilul e affect at si acum . Mentionez eu cheltui haine uniforma mancare scoala tot .