avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate Amedeeayanira

Activitate Amedeeayanira

Răspuns la discuția Executare silita.
Am specificat ca ne ocupam de dansa, nu are nevoie de cineva sa o ingrijeasca pentru ca ea nu accepta asa ceva, noi mergem foarte des la dansa cu mancare, sa ii lasam bani si sa ii facem curatenie.
Datorii la asociatie sunt pentru ca asociatia a profitat de situatia dansei si a incarcat foarte mult la intretinere, avea de platit apa calda undeva la 1000 ron ceea ce mi se pare de ne acceptat in conditiile in care ea nu folosea apa curenta.
Noi am inceput sa platim din datorii, apa este platita la zi, iar la asocitatie s-a rezolvat totul pentru ca ea este scoasa de la intretinere neavand apa sau caldura, nu are ce sa plateasca catre asociatie.
Nu vrea nici macar ca fiul ei sa devina tutorele ei, am internato la psihiatrie si nu se incadreaza ca fiind nebuna ci are o drepresie destul de grava.

Asociatia refuza sa ii dea drumul la apa calda sau caldura, nu vor sa ne ajute din nici un punct de vedere, cum am putea mentine curatenia daca asociatia refuza constant ca ea sa se lege inapoi la tevile principale.
Cei de la asociatie au pus un dop pe teava prinicipala si nu vor sa mai dea drumul la apa.
Mi-au spus sa ii dau in judecata, ca ei tot nu vor da drumul aparatamentului pentru apa sau caldura.
Noi incercam din rasputeri sa ducem apartamentul intr-un punct foarte ok, cu un trai decent.
Buna ziua, soacra mea se afla intr-o situatie nu prea buna pentru ea.
In casa ei nu se afla lumina sau apa curenta, apartamentul este scos de la intretinere de acum 8 ani.
Avand probleme psihice vecinii profita de asta, socra mea are obiceiul de a “salva” pisicele de pe strada, le ia in casa si le ingrijeste.
Din cauza mirosului si mizeriei asociatia a decis sa o dea in judecata cu executare silita.
Noi in vara am fost si am facut curatenie generala, am pus geamuri de termopan, usa de fier, am montat wc si tot ce are nevoie, ascociatia nu a vrut sa inteleaga ca noi ne ocupam de ea si a inaintat procesul.
Se poate pierde casa???