Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot obtine nr topografic pentru 2 titluri de propietate in urma caruia sa solicit extras de carte funciara? Doresc sa precizez ca bunicii au decedat si deoarece matusa nu doreste sa facem succesiunea pe cale amiabila am fost nevoit sa o actionez in instanta. Acolo mi sa solicitat copii legalizate dupa titlurile de propietate pe care le-am obtinut de la ancpi Salaj insa ulterior am nevoie si de extras de carte funciara care sa ateste daca terenurile au fost intabulate. Problema e ca nu pot solicita acel extras deoarece acesta se elibereaza in baza nr cadastral sau topografic care nu se regaseste pe titlurile de propietate respective. Am apelat la oficiul cadastral Salaj si de acolo mi se spune ca nu ma pot ajuta sa obtin numarul topografic sau cadastral de la ei si sunt trimis la primaria de localitate si invers. De asemenea nu imi pot spune daca terenurile sunt intabulate sau sa imi dea o hartie la mana care sa ateste ca au fost sau nu.. Ce este de facut in acest caz si care este institutia care ma poate ajuta cu eliberarea numarului topografic pentru acele titluri deoarece efectiv numai stiu cui sa ma adresez si sa numai fiu plimbat de la bucuresti-zalau/salaj-localitatea pe banii mei si fara nici un raspuns.. Chiar cei de la cadastru nu pot elibera o hartie care sa spuna numarul topografic pentru acele titluri sau daca au fost intabulate? Exista vreo varianta sa solicit la ancpi Bucuresti sau trebuie sa imi pierd timpul si banii pe drumuri fara rezultat? Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns deoarece sunt total bulversat de faptul ca aceste institutii paseaza mingea una de la alta.. ce este de facut si cui trebuie sa ma adresez pentru a obtine o hartie oficiala pe care sa o pot folosi la dezbaterea succesiuni in instanta. Multumesc