Va multumesc pt raspunsul promt!
O intrebare (naiva!) mai am: presupun ca aceasta cerere de incredintare depune dupa ce plec? Sau trebuie cumva sa am nr de inregistrare al acestei cereri inaintea datei de plecare? Ca ma gandeam ca daca aceste demersuri trebuie sa le fac inainte de a pleca... se va face foc si para X-(.
Si daca va cere el copilul (cum de multe ori ma ameninta ca va face si imposibilul sa mi-l ia) probabil se va face ancheta sociala sa vina o comisie pt a vedea casa parintilor de la VL? Dar cred ca deja gandesc eu mult prea departe.... :((
Sunt impreuna cu logodnicul meu de 3 ani si 4 luni, timp in care s-a si nascut un baietel (acum are deja 5 luni). La putin timp dupa nasterea lui, cu ocazia unor discutii in contradictoriu, a inceput sa se manifeste foarte violent si prin vorbe (injurii de tot felul, subminarea personalitatii....) cat si prin gesturi violente: primind de 2 ori cate-o palma si ultimul gest similar (foarte recent) a umpland "paharul" definitiv. Si de fiecare data m-a amenintat ca daca indraznesc sa plec, "iti voi face numai rau, tie cat si copilului ". Nu m-am lasat prostita de astfel de vorbe, am ramas insa cu el cu promisiunea lui ferma ca gesturile urate nu se vor repeta. In zadar dealtfel... Intrebare: ce pot sa fac acum?? Daca plec pur si simplu, mi-e teama sa nu ma reclame ca am fugit cu copilul, pt ca de comun acord nu vrea sa ne separam: innebuneste cand aude acest subiect (desi nu participa cu nimic la ingrijirea sau intretinerea lui). Mentionez ca acest copil este recunoscut si ca ii poarta numele de familie. (In Bucuresti locuim la parintii lui si singurul loc unde as putea sa plec e la parintii mei din Rm. Valcea - deci nu am imobil pe numele meu, cum nici el dealtfel). Ce am de facut mai departe? Cui ma adresez?