avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate russianioana

Activitate russianioana

Răspuns la discuția Procura cu drept de semnatura
Totul se poate face pe aceeasi procura, banuiesc.

Multumesc frumos pentru raspuns, apreciez!
Ok, imi cer scuze daca nu s-a inteles prima data ce doresc.
Eu sunt in Anglia si nu am access la acte, este posibil ca dansa sa aiba copii dupa actele acelea(sper).
Eu vroiam sa o ajut sa ii fac o programare/procura online, la consulat, asa cum se poate pt pasaport spre exemplu.
Multumesc pentru raspuns, macar stiu ca se poate face ceva!
Multumesc @raluk0207

CABINET AVOCAT ALEX a scris:

Avand in vedere faptul ca intre parintii dv a intervenit divortul comunitatea de bunuri a incetat iar acestia sunt condiderati in prezent coproprietari în devălmășie asupra bunurilor comune până la stabilirea cotei-părți ce revine fiecăruia.

Intrainarea unor bunuri inainte de a se stabili cotele parti s-ar putea realiza doar de comun acord.

Ok, ei doresc sa vanda casa si sa faca jumatate-jumatate!
Eu intrebam daca este posibil ca mama mea sa faca o procura la un Consulat Italian pentru mine sau fratele meu sa avem drept de a semna in locul ei. Dansa nu poate calatori inafara Italiei, din cauza unei interventii chirurgicale.
Ok, ei doresc sa vanda casa si sa faca jumatate-jumatate!
Eu intrebam daca este posibil ca mama mea sa faca o procura la un Consulat Italian pentru mine sau fratele meu sa avem drept de a semna in locul ei. Dansa nu poate calatori inafara Italiei, din cauza unei interventii chirurgicale.
Tatal meu nu poate vinde casa singur, fara semnatura mamei, asadar, drept de semnatura din partea mamei pentru unul din copii(eu sau fratele meu) sa se poata vanda casa!
Parintii mei s-au despartit, pe parcursul casatoriei, au cumparat casa impreuna, amandoi sunt pe actele de casa.
Tatal meu este in Romania, locuieste in casa, iar mama mea este in Italia. Doresc sa stiu, in ce consta o procura cu drept de semnatura - pentru mama. As putea eu, sau fratele meu sa avem drept de semnatura prin procura?
Un alt aspect, ce acte sunt necesare? Mama fiind in Italia, se poate face procura la Consulat unde apartine, doar cu datele din pasaport? Actele originale ale casei sunt in Romania, cu tatal meu.
Intrebare:
Poate mama mea sa faca procura pentru unul din copii, ca ei sa aiba drept de semnatura pentru vanzare de casa?

Multumesc!

Ioana R