avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate d@@n

Activitate d@@n

Buna seara! Pentru a face meditatii de ce cod caen este nevoie? Spatiul unde se desfasoara activitatea trebuie declarata la primarie? Multumesc pentru timpul acordat!
Buna seara! Am si eu urmatoarea situati:
In decembrie 2018 am cumparat un teren in vederea constructiei unei case. In certificatul de urbanism solicitat la acea vreme de fostul proprietar regimul de inaltime era p+4+ etaj retras( regimul de inaltime al dezvoltatorului vecin). Cand am solicitat eu un nou certificat de urbanism( august 2019) regimul de inaltime pentru acelasi teren este p+2+ etaj retras. Mentionez ca puz-ul din zona a fost modificat din p+3+etaj retras in p+4+etaj retras. Dezvoltatorul a inceput constructia blocurilor inainte ca noul puz sa fie aprobat si la demersurile vecinilor, lucrarile au fost sistate aproximativ 2 luni. Problema este ca dezvoltatorul construieste langa case( deja construite), aproximativ 10 metri de limita de proprietate, blocuri cu demisol, parter inalt, 4 etaje si etaj retras, iar noi, proprietarii caselor de langa si al terenurilor nu mai avem soare. Este corect asa ceva, sa se schimbe puz-ul unei zone de pe o zi pe alta si sa fie o constructie asa inalta langa case? Ce legi ar trebui sa studiez, ce documente stau la baza schimbarii unui puz? Va multumesc anticipat pentru raspuns.