In "dosar" exista suma de 3600Ron din care 2 facturi de cosmote + restu penalitati si asa mai departe si este o factura de aprox 37000Ron adica in jur de 10.000 de euro, emisa de firma de avocatura pentru cosmote. Nu am inteles daca suma asta trebuie sa platesc eu daca cosmote castiga procesul. ii aberant si suma de 1.000 de euro pentru o factura de 100 de euro, 1.000 de euro pot sa platesc dar sa nu mai vorbim de 10.000 de euro, 9.000 de euro ii salariul avocatului ??? Maine dimineata o sa trimit intimpinarea. Daca contractul o fost facut la cluj, procesul ar trebuii sa fie la cluj? Multumesc pentru ajutor. Trebuie sa stiu ceva special despre intampinare ?
Contractul sa facut la Cluj Napoca. Nici eu nu am inteles de ce ma cheama la constanta. nu am primit nici o foaie pana acuma. Din 2006 aprilie in afara de 2 facturi. Nu inteleg cum poate sa ma oblige cineva sa platesc 40000 ron pentru o factura originala de 500 ron. Imi puteti explica ce inseamna "a se judeca la urgenta" ? Multumesc. Daca trimi inmapinarea maine dimineata ajunge pana joi cand ii porcesul? nu stiu demersurile, poate judecatorul sa hotareasca chiar joi ca eu trebuie sa platesc 40000 ron ? nu despun de acesti bani , masina si casa nu sunt pe numele meu, cum pot ei sa recupereze acesti bani ? prin executarea silita nu au ce sa imi ia. Daca maine ma duc la cosmote sa platesc suma originala + dobanda care ar fii aprox 3600ron am ceva sanse sa nu mearga mai departe cu procesul ? pe foaie nu exista nici numar de telefon unde asi putea suna.
Buna ziua, am urmatoarea problema. Am facut un contract de telefonie mobila cu Cosmote in 2006. Din motive personale nu am reusti sa platesc factura in timp, contractul mai era valabil aprox 1 an. Am lasat balta si acuma o luna am primit o citatie de la judecatoria din Constanta ca ma cheama ca debitor, mai exact ma da in judecata firma Cosmote. Pana acuma in afara de 2 facturi in 2006 nu am primit nici o foaie de la ei. In plicul pe care l am primit acuma sunt facturile ramase, + dobanzi si asa mai departe + ceva factura de la un avocat, probabil a lor. De la 5 milioane ajungand la aprox 36 de milioane + factura de la avocat .... 380 de milioane .... Citatia am primit o mai tarziu pentru ca unde au trimis ei citatia nu mai sta momentan nimeni, si o fost preluata de un vecin. Era imposibil sa ajung la constanta. Acuma am primit iarasi o hartie ca ma cheama in instanta pe 5 mai. Imi puteti spune ce asi putea sa fac. Pe foaie nu apare nici un numar de telefon. Trebuie sa platesc 400 de milioane pentru o factura de 5 milioane ???? ce este de facut ? va rog frumos sa ma ajutati cu ceva sugestii. Maine ma duc pana la cosmote sa vad ce se poate rezolva. Poate sa obtine o executare silita sa imi ia 400 de milioane pentru o factura de 5 ?? Multumesc pentru ajutor