Să întîmplat după ora 00:2
Mă deplasam cu masina noaptea , ajuns în spatele unei mașini Duster.... a frînat odată cu frînă de motor ,a accelerat a doua oară a frînat intenționat iar a accelerat după care a mers mult sub limita legală ca să-l depășesc. Am fost provocat de acest duster ca să-l depășesc si după depășire a început să mă provoace ca sa accelerez adica a intrat an spatele mașini mele acelerand si sa faca fleșuri cu farurile după care a încetinit si ma lasat sa avansez ,după ce am avut o distanță mai mare de dusterul neinscriptionat si fara girofare a venit cu o viteză mare si iar a început să facă din faruri .Atunci am crezut ca poate ieste cineva băut la volan si sunt mai multi în mașină și cine știe ce vor .Nu știam ce să fac.Dupa aceia persoana care era cu mine în mașină (era foarte speriată tot tremura) se uita in spate ca sa vada numărul mașini, atunci a văzut niște luminite micute albastru cu roșu în interiorul mașinii foarte slabe vizibile ,eu am încetinit si i-am semnalizare dreaptă ca sa ma depășească (nu am avut curaj sa opresc nici atuncea pentru ca nu știam la ce să mă aștept, după cate se întîmplă în românia) .Dupa care a depășit dusterul respectiv merge paralel cu mine si după un timp a scos un baston luminos (nici atunci nu am putut vedea cine este în acea mașină pentru ca era întuneric ,după un timp sa aprins lumina în interiorul mașini si atunci am văzut că sunt doi agenți de poliție dar chiar nici atunci nu eram sigur ca sunt polițist adevărați.Mergînd paralel cu mine au început să țipe la mine sa trag pe dreapta ,sincer nu aveam curaj sa ma opresc ,nu știam ce să fac dar am oprit, am zis fie ce o fi, unul dintre ei a vrut să mă agreseze dar în momentul acela persoana de lîngă mine a ridicat telefonul ca si cum ar filma atunci agentul respectiv sa răzgîndit pe moment.Miau cerut actele si au spus că am depășit viteza, i-am spus că nu am avut cum să depășesc viteza dacă dînșii nu ma provocau ca sai depășesc si dupa ce i-am depășit nu ma făceau din spate ca sa acelerez ,si nu ma speriau.Când am coborît din mașină să le dau actele din portbagaj mia făcut semn din degete ca si cum se numara bani tinand mâna langa picior , nu am inteles idea si atunci sa luat si mia zis ca sai dau si asigurarea mașini sa il duc la mașină lor.Dupa un timp a venit un agent ca sai semnez nu stiu nici acuma ce era acel document sau ce conținea,mam gîndit ca ieste o amenda, i-am zis ca nu semnez dar io am dreptul sa scriu la mențiuni si opinia mea si ma refuzat ,nu a vrut nici agentul sa scrie ce i-am dictat .Adica ca erau cu o mașină neinscriptionat fara girofaruri deasupra mașini și nici vizibile macar,ca mau obligat sai depășesc si ca mau gonit din spate ,asa sau decurs lucrurile ca si cum as fi fost atacat .Nu mi sa adus la cunoștință si nu mi sa dat detalii ca ce era scris în acel act care au vrut să-l semnez.După cum o procedat acești agenți nu ieste un abuz în serviciu,sa procedat corect și legal?Eu am făcut plîngere la parchet.Ce trebuia să fac în situația asta?