avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Activitate surviver

Activitate surviver

Răspuns la discuția corupere de minori
Pai ea s-a culkt q el din pura inconstienta...ala nu i-a promis ca o ia in casatorie dar cand a vrut sa plece de aksa el ii ziceaasta ce se poate numi?si fata da nu are 18 ani nu s poate numi k e influentata de el?si faptul ca nu o lasa sa mai vina sa-si termine scoala...si o pune sa spuna ca nu vrea ea sa vina(asta banuim noi)???
Răspuns la discuția corupere de minori
Am si eu o problema...si vreau sa stiu ce se poate face in cazurile astea..O fata care deabia a inplinit 16 ani a plekt de bunavoie la un baiat de 20 de ani..pana aici se poate numi corupere de minori?si o astfel de plangere poate sa o faca parintii sau doar fata??baiatul ii promitea ca o lasa sa termine scoala si mai multe chestii si nu a lasat-o sa termine nici clasa a IXa...eu(fiind sora fetei)am vorbit cu ea sa vina pentru o zi la scoala nu la noi aksa sa rez problema ca scoala..si ea zis ca vine..dar dupa aia probabil k tipu i-a zis sa nu vina si nu mai mi-o da la telefon...si nu ne mai lasa sa vorbim cu ea..E URGENT>>VA ROG CE POT FACE PARINTII MEI????????